about

“De SchminkFiets” is een oude opa fiets met erachter een kar vol met schmink en kwasten. Wij, Chaja schminkfiets_about-1& Esther, komen zo naar je toe voor (zwangere) buikschmink, kinderfeestjes, evenementen, theater producties, films, kunst & video projecten. Een mooie ervaring voor kinderen en volwassenen.

Over Esther & Chaja:
Wij zijn tweeling en toen we tien jaar oud waren kregen wij onze eerste schmink-set, de hobby die toen ontstond werd al heel snel ons werk. Sindsdien hebben we op vele internationale festivals, evenementen en voor theater geschminkt. Wij fotograferen voornamelijk onze eigen (schmink) projecten.

schminkfiets_about-2* Over de Make-up:
De schmink die wij gebruiken –Grimas Water Make-up Pure – is op water basis en makkelijk afwasbaar met water en zeep. Op de dag van de schmink raden we aan om niet (de buik) in te smeren met olie of vette crème. De schmink is een ongeparfumeerd, gluten vrij en zonder chemische conserveermiddelen. Wij werken al jaren met Grimas en we hebben nooit klachten gekregen over de make-up, zelfs bij schminken op gevoelige huid.