buikschmink

Buikschmink tijdens de zwangerschap is een bijzondere ervaring. Wij zelf zien het als een mooi en bijzonder ritueel om de zwangerschap te vieren.

Hoe maken we een buikschildering? De buikschildering duurt 4 tot 6 uur en kan bij de zwangere vrouw thuis gemaakt worden. Het is belangrijk comfortabel te kunnen zitten of liggen, een zitbank is perfect en dat het warm is in huis. Vooraf vragen wij altijd de aanstaande moeder om na te denken/mediteren over kleuren, vormen, elementen of dieren die in haar op komen wanneer ze haar groeiende buik voelt. Samen met de aanstaande moeder ontwikkelen wij een idee voor de buikschildering.

Wat ontvang je na afloop van ons? Na afloop maken wij foto’s om deze mooie herinnering professioneel vast te leggen, de foto’s worden digitaal verstuurd.   De buikschildering duurt ongeveer 3 a 5 uur inclusief foto-shoot van een uur. Foto’s worden bewerkt en verstuurd (via www.wetransfer.com). We streven er altijd naar dit de volgende dag te doen en uiterlijk binnen 5 werkdagen na de shoot.

* De schmink is op water basis en makkelijk afwasbaar met zeep. Op de dag van de schmink raden we aan om niet de buik in te smeren met olie of vette crème.